Uitvaart regelen

"Een persoonlijke uitvaart, passend bij uw dierbare."

onze aanpak

Respectvolle en zorgvuldige planning van uitvaarten met aandacht voor het leven en elkaar.

Om een crematie of begrafenis te plannen, is het van essentieel belang om tijd te nemen en oprecht en zorgvuldig met de klant om te gaan. Bij het plannen van een uitvaart staat respect voor het leven en voor elkaar centraal, dat is mijn motto.

Stap-voor-stap uitvaartplanning op maat

Als klant wilt u waarschijnlijk graag weten wat er geregeld moet worden en wat de kaders zijn. Ik neem u stap voor stap mee in de dagen tussen overlijden en de uitvaart. Omdat iedere persoon en familie uniek is, kijken we samen naar uw specifieke behoeften en wensen. Het kan zijn dat u graag zoveel mogelijk zelf wilt doen of juist bepaalde taken wilt uitbesteden. Ik sluit daarbij aan, terwijl ik altijd het overzicht bewaar en waar nodig tips geef.

De 5 hoofdstappen

Allereerst belt u de dienstdoende huisarts. Hij of zij stelt het overlijden vast en vult de formulieren in die nodig zijn.
Vervolgens belt u mij en spreken we af wanneer ik bij u langs kom. Vaak is dat wanneer alle betrokkenen aanwezig zijn.
We bespreken stap voor stap wat de situatie nodig heeft en hoe u dat in wilt vullen. Wat zijn uw wensen omtrent het wassen en aankleden? En waar wordt uw naaste opgebaard?
Nadat de datum en het tijdstip voor de uitvaart zijn vastgesteld, bereiden we in de dagen die volgen het afscheid voor.
Bent u in het bezit van een uitvaartverzekering, ongeacht bij welke verzekeraar (Monuta, Dela, Yarden, etc.), dan kunt u ook bij ons terecht voor de uitvaart. Bij ons kunt u de polis gemakkelijk laten indienen en wij adviseren u graag over de opbouw van uw polis. Het is belangrijk om hier vooraf goed inzicht in te hebben. Wij bespreken dit dan ook graag met u.

*Onthoud dat u niet verplicht bent om de begrafenis of crematie te laten regelen door uw uitvaartverzekeraar.

Wat te doen bij een overlijden?

Menu